Wellness and lifestyle blog

This blog is about wellness, lifestyle and my journey here, exploring life around me. Just some thoughts and inspiration. 🌱

This blogger is ready for exploring life and the world around us. This is my wellness journey. I want to write a blog about life, wellness, and little things, while I am exploring here. I’m interested in nature, traveling, good food and company. I like photographing.
I want to be more positive and enjoy little things in life. I want to see the world and explore more about new places. Welcome to this journey! 🌱

What do you would wanna read about? What interest you? 🙂

Best regards, Tiia

cropped-stronger2.jpg

______________________

Tämä blogi kertoo hyvinvoinnista, elämästä, matkastani täällä tutkien ympäröivää maailmaa. Vain joitain ajatuksia ja inspiraatiota. 🌱

Tämä bloggaaja on valmis tutkimaan elämää ympärillämme. Tämä on hyvinvoinnin matkani. Haluan kirjoittaa blogia elämästä, hyvinvoinnista ja pienistä asioita, kun olen täällä matkallani. Olen kiinnostunut luonnosta, matkustamisesta, hyvästä ruoasta ja seurasta. Tykkään valokuvaamisesta. Haluan olla positiivisempi ja nauttia pienistä asioista elämässä. Haluan nähdä maailmaa ja tutkia uusia paikkoja täällä. Tervetuloa mukaan tälle matkalle! 🌱

Mistä haluaisit lukea täällä? Mikä sinua kiinnostaa? 🙂

Terkuin Tiia

cropped-stronger2.jpg

 

Leave a Reply