What inspires me?

I asked before what you wanna ask for me. So this post got a few likes and one question. The question was: what inspires you?

This is a good question. I think there is a couple of answers for it. For me, I get inspirations for beautiful nature, decor or landscape. Some colors or things to do inspires me. Like photography, writing, wellness things, family, friends and all this beautiful world around us.

I get also the inspiration for cooking and exercise. I want to see good things around me and be positive. One important people is my granny, who is so wise and welcoming. I want to learn from her and be as good than I can be. Getting good results and feedback keeps me going also.

I want to also develop myself and learn new things. I want to do things what I love and what I enjoy, like yoga and pilates. Music also inspires me.

What inspires you? Thank you for stopping by here! Have a great week! 🙂
Tiia

__________________________

Mikä inspiroi minua?

Kysyin aiemmin mitä haluaisitte kysyä minulta. Postaus sai muutamia tykkäyksiä ja yhden kysymyksen. Kysymys oli: mikä inspiroi minua?

Tämä on hyvä kysymys. Uskon että, siihen on muutamia vastauksia. Saan inspiraatiota kauniista luonnosta, sisustuksesta ja maisemista. Jotkut värit ja asiat, mitä voi tehdä inspiroi minua. Kuten valokuvaus, kirjoittaminen, hyvinvointi asiat, perhe, ystävät ja kaunis maailma ympärillämme.

Saan myös inspiraatiota ruoan laittoon ja liikuntaan. Haluan nähdä hyviä asioita ympärilläni ja olla positiivinen. Yksi tärkeä asia on mummini, joka on niin viisas ja vieraanvarainen. Haluan oppia häneltä asioita ja olla niin hyvä ihminen kuin voin olla. Hyvät tulokset, kädenjälki ja palaute auttaa minua jatkamaan.

Haluan myös kehittää itseäni ja oppia uusia asioita. Haluan tehdä asioita, joita rakastan, kuten joogaa ja pilatesta. Musiikki myös inspiroi minua.

Mikä inspiroi sinua? Kiitos, että kävit lukemassa tämän ja mukavaa viikkoa sinne! 🙂
Tiia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s