What motivated me to create a blog?

What motivated me to create a blog?

I want to inspire others and myself. I wanted to write and do something for a hobby. I wanted to create my blog to inspiring to others. I also like photographing and this is the way to post them to others to see.

I had thought about it for several years but I didn’t have enough motivation to create a blog. Time wasn’t right. I also was studying and working so I didn’t have enough time for it a few years ago.

This is my journey to become healthier and more wellbeing. I want to improve myself and tell my story to you guys. I have recovered from depression. This is one step for me to be better and to get well.

Now I want to level it up. I want to run my own social media business. I want to help other people to achieve their dreams and vision in life. By guiding them to start their own online business.

Welcome with me on this journey!

_____________________________________

Mikä sai minut luomaan blogin?

Haluan inspiroida muita ja itseäni. Halusin kirjoittaa ja tehdä jotain mistä voisi tulla harrastukseni. Halusin luoda blogin inspiroidakseni muita. Tykkään myös valokuvaamisesta ja blogi antaa mahdollisuuden kuvien julkaisemiseen.

Minulla oli ajatus blogista jo useita vuosia mutta ei tarpeeksi motivaatiota sen tekemiseen. Aika ei ollut oikea. Opiskelin ja tein töitä, joten minulla ei ollut riittävästi aikaa blogin aloittamiseen.

Tämä on tarinani ja matkani tullakseni terveemmäksi sekä hyvinvoivaksi. Haluan kehittää itseäni ja kertoa tarinani teille lukijoille. Olen parantunut masennuksesta. Tämä on yksi askel minulle parantumisessa.

Nyt haluan edetä eteenpäin. Haluan perustaa oman sosiaalisen median yrityksen. Haluan auttaa muita ihmisiä saavuttamaan heidän unelmia ja visioita. Neuvomalla heitä aloittamaan oman sosiaalisen median yrityksen.

Tervetuloa mukaan tälle matkalle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s