What motivated me to create a blog?

What motivated me to create a blog?

I want to inspire others and myself. I wanted to write and do something for a hobby. I wanted to create my blog to inspiring us all. I also like photographing and this is the way to post those.

I had thought about this for several years but I didn’t have enough motivation to create a blog. Time wasn’t right. I also was studying and working so I didn’t have enough time for it a few years ago.

This is my journey to become healthier and more wellbeing. I want to improve myself and tell my story for you guys. I have recovered from diffucult situations in life. This is one step for me to be feel better and clear my thoughts with writing.

Welcome with me to this journey!

________________________

Mikä sai minut luomaan blogin?

Haluan inspiroida muita ja itseäni. Halusin kirjoittaa ja tehdä jotain mistä voisi tulla harrastukseni. Halusin luoda blogin inspiroidakseni muita. Tykkään myös valokuvaamisesta ja blogi antaa mahdollisuuden kuvien julkaisemiseen.

Minulla oli ajatus blogista jo useita vuosia mutta ei tarpeeksi motivaatiota sen tekemiseen. Aika ei ollut oikea. Opiskelin ja tein töitä, joten minulla ei ollut riittävästi aikaa blogin aloittamiseen.

Tämä on tarinani ja matkani tullakseni terveemmäksi sekä hyvinvoivaksi. Haluan kehittää itseäni ja kertoa tarinani teille lukijoille. Olen päässyt yli vaikeista ajoista. Tämä on yksi askel minulle, jotka voin paremmin ja voin kirjoittaa luovasti.

Tervetuloa mukaan tälle matkalle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s